Samen Sterk voor
Minder Geluidsoverlast Motoren! 

Melding maken geluidsoverlast motoren

ONS
Wij willen graag op de hoogte blijven wat er speelt in Veessen, Vorchten en Marle (+ buurschap Werven).
Omschrijf de overlast en mail naar: info@bewonersgroepvvm.nl.  Ook kun je je aansluiten bij de bewonersgroep VVM door onderaan op de button 'ik sluit mij aan' te klikken. Wij verwerken je gegevens anoniem. 


GEMEENTE 
Op de site van de gemeente onder ‘meldingen openbare ruimte’, HIER kun je de overlast melden en de gemeente en politie vragen te handhaven en te controleren op geluid. Tip: omdat gemeente en politie gevoelig zijn voor ‘bewijsstukken’ is het handig als je specifiek kunt aangeven wanneer en wat de overlast is. Een geluidsmeter op je telefoon is daarvoor erg handig.
Voor een goede app klik HIER

POLITIEK LOKAAL
Bijvoorbeeld door contact op te nemen met de wethouder Mevr. Yasemin Cererek Zij is onze ‘dorpswethouder’.
 
POLITIEK LANDELIJK
Je kunt de politiek aanspreken, onze volksvertegenwoordigers. Neem contact op met je landelijke politieke partij en vraag hen naar hun standpunt wat betreft landelijke geluidsoverlast door motorvoertuigen en dan met name de mate waarin de wet overtreden wordt. De contactgegevens van de Tweede Kamerleden vind je HIER. 
Om je op weg te helpen hebben wij een voorbeeldbrief gemaakt. Klik HIER

Gezondheidsklachten

"Ik krijg er stress en hoofdpijn van en ben daarnaast ook diep teleurgesteld en boos dat ik geen gebruik kan maken van mijn tuin, m.n. wanneer het mooi weer is"

Ik sluit mij aan